CO2 kanaalvoeler

CO2 kanaalvoeler

Technische informatie

Artikelgroep
99.CO2KANAALVOELER
Categorie
CO2 Meters en sensoren

Eigenschappen

Onderhoudsvrije kanaalsensor met actieve uitgang, automatische ijking (vast), in een slagvaste kunststof behuizing met snelsluitschroeven, voor de bepaling van het CO2-gehalte van de lucht (0-2000 ppm/0-5000 ppm) en de temperatuur (-35 - +80 °C). De meetomvormer zet de meetwaarden om in een standaardsignaal van 0 -10 V.

Onderhoudsvrije kanaalsensormet actieve/schakeluitgang, automatische kalibratie (uitschakelbaar), in slagvaste kunststof behuizing met snelsluitschroeven, voor bepaling van het CO2-gehalte van de lucht (0-2000 ppm/0-5000 ppm), de kwaliteit in drie VOC-gevoeligheidsniveaus (laag/middel/hoog). De meetomvormer zet de gemeten waarden om in een standaard signaal van 0 -10 V of 4...20 mA (omschakelbaar).

De sensor wordt gebruikt in kantoren, hotels, appartementen, winkels, restaurants ... om het binnenklimaat te evalueren. Dit maakt energiebesparende ruimteventilatie naar behoefte mogelijk, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en het welzijn wordt verbeterd.

De CO2-meting wordt uitgevoerd met een optische NDIR-sensor (niet-dispersieve infraroodtechnologie). Het detectiebereik is gekalibreerd voor standaardtoepassingen, zoals het bewaken van woonkamers en vergaderzalen.

De luchtkwaliteit wordt gedetecteerd door een VOC-sensor (gemengde gassensor voor vluchtige organische stoffen). Deze sensor bepaalt de belasting van de ruimtelucht door verontreinigde gassen zoals sigarettenrook, lichaamstranspiratie, uitgeademde ademlucht, dampen van oplosmiddelen, emissies van gebouwcomponenten, enz. Afhankelijk van de te verwachten luchtverontreiniging kan een lage, gemiddelde of hoge VOS-gevoeligheid worden geselecteerd.

Artikelen

Artikelnummer Omschrijving
99.CO2KANAALVOELER
CO2 kanaalvoeler