CO2 ruimtesensor

CO2 en temperatuur ruimtesensor

Technische informatie

Artikelgroep
99.CO2RUIMTEVOELER
Categorie
CO2 Meters en sensoren

Eigenschappen

Onderhoudsvrije ruimtesensor met actieve uitgang, automatische ijking, in een elegante kunststof behuizing met klikdeksel, voor de bepaling van het CO2-gehalte van de lucht (0-2000ppm) en de temperatuur (0-50°C).
De meetomvormer zet de gemeten waarden om in een standaardsignaal van 0-10V.
De sensor wort gebruikt in kantoren, hotels, appartementen, restaurants, winkels ... om het binnenklimaat te evalueren. Dit maakt energiebesparende ruimteventilatie naar behoefte mogelijk, waardoor de bedrijfskosten worden verlaagd en het welzijn wordt verbeterd.

Een langdurig stabiele, digitale vochtigheids- en temperatuursensor garandeert exacte meetresultaten.
De CO2-meting wordt uitgevoerd met een optische NDIR-sensor (niet-dispersieve infraroodtechnologie). Het detectiebereik is gekalibreerd voor standaardtoepassingen, zoals het bewaken van woonkamers en vergaderzalen.
De luchtkwaliteit wordt gedetecteerd door een VOC-sensor (gemengde gassensor voor vluchtige organische stoffen). Deze sensor bepaalt de belasting van de ruimtelucht door verontreinigde gassen zoals sigarettenrook, lichaamstranspiratie, uitgeademde ademlucht, dampen van oplosmiddelen, emissies van gebouwcomponenten, enz. Afhankelijk van de te verwachten luchtverontreiniging kan een lage, gemiddelde of hoge VOS-gevoeligheid worden geselecteerd.

Artikelen

Artikelnummer Omschrijving
99.CO2RUIMTEVOELER
CO2 en temperatuur ruimtesensor