Belangrijk

  • De ventilatie installatie moet volledig afgewerkt zijn. De luchtkanalen, toestel, doorvoeren, ingestelde constant flowkleppen (indien van toepassing) en ventielen moeten geïnstalleerd zijn.
  • Het toestel moet voorzien zijn van spanning
  • Het toestel moet veilig toegankelijk zijn, hulpmiddelen dienen voorzien te worden door de installateur (bv. trapladder, ladder, Testo meter …)
  • Indien één van deze zaken niet zijn uitgevoerd kan de Sanutal technieker deze wachttijd in regie aanrekenen aan €58/uur. Als door deze wachttijd zijn planning in het gedrang komt, kan de Sanutal technieker beslissen om met een nieuwe afspraak de interventie af te werken tegen betaling.

Contactgegevens

Gegevens werf

Technische informatie

vb. 01/01/2021
Sanutal 00 t.e.m. 99

Aanvragen

Extra

Indien er zich problemen voordoen die u niet verholpen krijgt, dan kan u beroep doen op de service van onze Sanutal technieker. De installateur moet ook altijd aanwezig zijn tijdens de interventie.

LET OP!: Indien het toestel niet meer onder garantie valt of de problemen te verantwoorden zijn op het slecht installeren van de installatie, dan worden er na de interventie onkosten aangerekend.

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we uw gegevens enkel om gevolg te geven aan uw vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.