Sanutal CO2 meter

CO2 Meter

Technische informatie

Artikelgroep
99.CO2METER
Categorie
CO2 Meters en sensoren

Eigenschappen

De Sanutal 5-in-1 luchtkwaliteitsmeter beschikt over sensoren om zowel de CO2, VOS, HCHO, temperatuur en luchtvochtigheid te meten.
Met dit meettoestel blijf je altijd op de hoogte van de verschillende luchtvervuiling-waardes in een ruimte.
De meter beschikt over de mogelijkheid om bekabeld of op draadloos te werken waardoor je deze eender waar kan ophangen of plaatsen.

Sensoren:

  • CO2: Koolstofdioxide is onmisbaar, maar ook een schadelijke stof voor de gezondheid. Deze waarden kunnen stijgen door een toenamen aan mensen in een lokaal en te weinig ventilatie.
  • VOS: Vluchtige organische stoffen. Dit zijn stoffen die snel verdampen. Deze chemicaliën komen onder andere voor in bouwmaterialen, schoonmaakmiddelen en verf.
  • HCHO: Formaldehyde is een kankerverwekkende stof die vaak wordt gebruikt bij de productie van onder andere textiel, meubilair en tabaksrook. Indien er binnen wordt gerookt zijn de HCHO-waardes mogelijk te hoog.

*1 jaar garantie

Belangrijk bij eerste gebruik:

Bij het eerste gebruik is het heel belangrijk om gedurende min. 5 seconden de knop ingedrukt te houden tot dat het toestel 2 x biept. Vervolgens zal het toestel 2 minuten kalibreren. Indien dit niet juist wordt gedaan zijn de waardes die worden weergegeven niet correct.

Artikelen

Artikelnummer Omschrijving
99.CO2METER
CO2 meter